Skab et unikt brand med et professionelt logo

Logo

Et logo er en af de vigtigste dele af din virksomheds brandidentitet

Dit logo er ofte det første, kunder ser, når de møder din virksomhed, og det kan være afgørende for, om de vælger din virksomhed, fremfor en anden. Et godt logo kan hjælpe med at skabe genkendelighed, differentiere dig fra dine konkurrenter, og opbygge tillid hos dine kunder.

Jeg har mange års erfaring med at designe logoer for virksomheder i forskellige brancher og størrelser. Uanset om du er nystartet eller har en etableret virksomhed, kan jeg hjælpe dig med at skabe et logo, der skiller sig ud og tiltrækker dine drømmekunder.

Jeg tager mig tid til at forstå din virksomheds behov og mål, så jeg kan skabe et logo, der passer perfekt til dig og som  repræsenterer din virksomhed på den bedst mulige måde. 

Jeg ser frem til at arbejde sammen med dig og at skabe et fantastisk logo til din virksomhed!

Logo
Stine lavede logo ligesom jeg ønskede mig og jeg har fået det bedste visuelle udtryk.
Hele processen har været nem og Stine arbejder hurtigt og effektiv og har overblikket, så jeg ikke behøves at have det.

Jeg er så glad for resultatet og det er mere end jeg turde håbe på.
Hun ramte simpelthen spot on med alt. Største anbefalinger herfra!
Marie Josefine Høvring
Familierådgiver

Jeg var helt på bar bund i min nyopstartede virksomhed!

Sådan er processen ved logodesign

Designprocessen kan, for nogle, være forvirrende og overvældende.
Derfor kan du her se min proces når jeg designer et logo, så du ved, hvad du kan forvente, når du samarbejder med mig.

Afklaring

Først tager vi en samtale, hvor vi taler om din virksomheds mål, værdier og dine visioner. Under vores samtale vil jeg stille dig en masse spørgsmål om din virksomhed. Det gør jeg så jeg kan lære din virksomhed at kende og kan få et tydeligt billede af, hvordan dit logo skal se ud.

Designudkast

Herefter udvikler jeg flere forskellige designforslag, som er skræddersyet til dine ønsker og behov. Du vil modtage disse forslag og have mulighed for at give feedback på dem og derefter laver jeg tilrettelser baseret på din feedback – denne proces fortsætter, indtil du er tilfreds med det endelige design.

Aflevering

Når du har godkendt det endelige design, vil jeg levere dit logo i forskellige filformater, såsom PDF, PNG, JPG og SVG – bare rolig; du får også en guide over hvilke filformater du skal bruge hvor. Dette giver dig mulighed for at bruge dit logo på sociale medier, trykte materialer og meget mere. 

Logodesign

Din investering i et logo

Pris: 6495,- 

ex moms

Det får du:

  • Afklarende samtale over telefon eller zoom
  • Et unikt og professionelt logo, der på smukkeste vis repræsenterer din virksomhed
  • Logo i forskellige filformater, såsom PDF, PNG, JPG og SVG
  • Styleguide der vil sikre konsistens og enkelhed i brugen af dit logo i forskellige sammenhænge og bidrage til konsistent på alle platforme

Er du klar til at tage din virksomheds branding til det næste niveau? Klik på knappen nedenfor for at booke din uforpligtende afklaringssamtale.

Logo

Mini Brand

Brandfarver inkluderer farvekoder og skrifttyper og kan bruges til alt fra sociale medieopslag til markedsføringsmaterialer.

Rebranding

Rebranding kan være for dig der allerede har et logo, men ønsker et mere skarpt og sammenhængende udtryk.

Branddesign

Branddesign er mere end et logo, det er en oplevelse. Dit branddesign skal afspejle din virksomheds værdier og tiltrække din målgruppe.