Skab et unikt brand med et professionelt logo

Rebranding

Hvorfor er rebranding vigtigt?

At have et stærkt brand er afgørende for enhver virksomheds succes. Et stærkt branddesign hjælper med at skabe genkendelighed, skabe en stærk følelsesmæssig forbindelse med dine kunder og differentiere dit brand fra konkurrenterne.

Men hvordan ved du, om det er tid til at opdatere dit brand image? Her er nogle tegn på, at det kan være tid til en rebranding:

  • Dit brand stemmer ikke længere overens med din virksomheds værdier og mission.
  • Dit brand mangler kant og personlighed.
  • Dit brand er ikke konsekvent i sin kommunikation og mangler et klart udtryk.
Jeg havde i løbet af 2022 brug for at opdatere mit visuelle udtryk da min virksomhedsprofil udviklede sig og i den proces har Stine været knivskarp. Vores samarbejde er præget af en næsten familiær stemning - uden at krydse linjen for det professionelle.

Stine har øje for de helt små detaljer, hvilket er meget vigtigt for mig. Vi har nørdet med mit visuelle udtryk og jeg har følt mig mødt og lyttet til, når jeg er kommet med mine idéer eller ønsker.

Stine er både hurtig og grundig! Og så har hun masser af humor! Jeg sætter stor pris på vekselvirkningen mellem den faglige fordybelse og at kunne skraldgrine sammen.
Marianne Kure Olsen
Mind Your Soul

Min virksomhed havde udviklet sig!

Sådan er processen

Designprocessen kan, for nogle, være forvirrende og overvældende.
Derfor kan du her se min proces, så du ved, hvad du kan forvente, når du samarbejder med mig.

Afklaring

Først tager vi en samtale, hvor vi taler om din virksomheds mål, værdier og dine visioner. Under vores samtale vil jeg stille dig en masse spørgsmål om din virksomhed. Det gør jeg så jeg kan lære din virksomhed at kende og kan få et tydeligt billede af, hvordan dit nye udtryk skal være.

Designudkast

Efter vores samtale udvikler jeg mit designudkast, som er skræddersyet til dine ønsker og behov. Du vil modtage forslaget og have mulighed for at give feedback på det og derefter laver jeg tilrettelser baseret på din feedback – denne proces fortsætter, indtil du er tilfreds med det endelige design.

Aflevering

Når du har godkendt det endelige design, vil jeg levere alt dit materiale i forskellige filformater, såsom PDF, PNG, JPG og SVG – bare rolig; du får også en guide over hvilke filformater du skal bruge hvor. Dette giver dig mulighed for at bruge dit nye udtryk på bla. sociale medier og trykte materialer.

Rebranding

Din investering i rebranding

Pris: 5495,- 

ex moms

Det får du:

  • En visuelt udtryk, der er skræddersyet til dit brand
  • Unikke brandfarver, der kommunikerer din virksomheds værdier og budskab
  • Skrifttyper der passer til dit brand.
  • Et moodboard, som viser stemningen i dit brand
  • En styleguide, så du har overblik over dit nye udtryk

Er du klar til at tage din virksomheds branding til det næste niveau? Klik på knappen nedenfor for at booke din gratis afklaringssamtale.