Styrk dit brand med et unikt branddesign

Branddesign

Hvorfor er et stærkt branddesign afgørende for din virksomheds succes?

Et stærkt branddesign er afgørende for din virksomhed, fordi det adskiller dig fra dine konkurrenter. Med et unikt og professionel branddesign vil din virksomhed skille sig ud i mængden og kommunikere klart og tydeligt til din målgruppe, og det vil også hjælpe dig med at opbygge troværdighed og tillid hos dine kunder. Investering i et stærkt branddesign er en langsigtet strategi, der vil give din virksomhed mulighed for at opnå succes på lang sigt.

Hvad er et branddesign?

Branddesign er en samling af grafiske elementer, der bruges til at repræsentere din virksomhed og brand. Det inkluderer et logo, farveskema, typografi og andre designelementer, der bruges på alt fra visitkort og brevpapir til sociale medieopslag og markedsføringsmaterialer. Et stærkt branddesign skaber genkendelighed og sammenhæng, der differentierer din virksomhed og gør den mere attraktiv for dine potentielle kunder.

Mit første møde med Stine var en telefonsamtale, hvor jeg vitterligt var helt høj efterfølgende!

Det er helt tydeligt at Stine ikke “kun” har hjulpet mig med mit brands visuelle design, men hun har formået at coache mig igennem, hvor jeg gerne vil hen! - Jeg er i processen med Stine blevet mere bevist om, hvordan mit produkt skal tage sig ud. Det har været en kreativ proces, som virkelig har været givende for mig.

Ydermere er Stine et fantastisk positivt menneske, som jeg hver gang glæder mig til at have samtaler med. Hun er skarp, konkret og inkluderende. Hun tænker ud af boksen og har givet meget mere -(og bedre) end hvad jeg havde forestillet mig.
Stine får min varmeste anbefaling!!!
Nanna Bangsted
Ejer Framing Colors Studio

Mere end jeg havde forestillet mig!

Sådan er processen

Designprocessen kan, for nogle, være forvirrende og overvældende.
Derfor kan du her se min proces, så du ved, hvad du kan forvente, når du samarbejder med mig.

Afklaring

Først skal jeg lære din virksomhed og dig at kende, så vi starter med en workbook, som du skal udfylde. Vi taler også om dine ønsker og forventninger til dit branddesign. Det er afgørende for mig at vide så meget som muligt om din virksomhed for at skabe et branddesign, der er unikt og afspejler dine værdier på bedst mulig måde.

Designudkast

Herefter udvikler jeg et eller flere designforslag, som er skræddersyet til dine ønsker og behov. Du vil modtage disse forslag og have mulighed for at give feedback på dem og derefter laver jeg tilrettelser baseret på din feedback – denne proces fortsætter, indtil du er fuldt ud tilfreds med det endelige design.

Aflevering

Når du har godkendt det endelige design, vil jeg levere dit logo i forskellige filformater. Dette omfatter typografi, farver, logo, ikoner og eventuelle andre grafiske elementer. Du får også en brandguide, der beskriver, hvordan du kan bruge og implementere dit nye branddesign på alle dine marketingmaterialer.

Branddesign

Det får du når du investerer i et branddesign

Min pakke til branddesign inkluderer alt, hvad du har brug for til at skabe en stærk og sammenhængende visuel identitet til din virksomhed:

  • Et unikt og professionelt logodesign, der på smukkeste vis repræsenterer din virksomhed, leveret i forskellige formater og størrelser, der er klar til brug på forskellige platforme og medier
  • Logodesign  i forskellige filformater, såsom PDF, PNG, JPG og SVG.
  • Farvepalette der kan bruges på alle dine markedsføringsmaterialer.
  • Typografi, der skaber et ensartet og professionelt udtryk.
  • Designelementer såsom mønstre, ikoner og andre grafiske elementer, der kan bruges på tværs af dine materialer, for at skabe et sammenhængende og genkendeligt brand.
  • Moodboard som kan hjælpe dig med at visualisere den ønskede stemning og følelse af dit brand
  • Grafiske eksempler der viser, hvordan du kan sætte det hele sammen og bruge de forskellige elementer på fx visitkort, hjemmeside og sociale medier
  • Fotostil vises i oplægget enten med dine egne billeder eller billeder der passer til dit branddesigns udtryk.
  • Brandguide der vil sikre konsistens og enkelhed i brugen af dit brand i forskellige sammenhænge og bidrage til at sikre, at din virksomheds identitet er klar og konsistent på alle platforme.

Pris: 14.495,- 

ex moms

Er du klar til at tage din virksomheds branding til det næste niveau? Klik på knappen nedenfor for at booke din afklaringssamtale.

Mini Brand

Brandfarver inkluderer farvekoder og skrifttyper og kan bruges til alt fra sociale medieopslag til markedsføringsmaterialer.

Logodesign

Et logo er en af de vigtigste dele af din virksomheds brandidentitet og det er ofte det første, kunder ser, når de møder din virksomhed.

Rebranding

Rebranding kan være for dig der allerede har et logo, men ønsker et mere skarpt og sammenhængende udtryk.