Styrk dit brand med unikke farver & typografi

Mini brand

Den famøse røde tråd

At have et sammenhængende udtryk er afgørende for din virksomhed, så du kan skille dig ud og skabe genkendelighed for din målgruppe. Mini brand er for dig der har et logo, men mangler sammenhæng i dit udtryk og derfor kæmper med at skabe den røde tråd. 

Med Mini brand kan du nemt og effektivt skabe et professionelt og sammenhængende udtryk på tværs af dine platforme, der vil hjælpe med at styrke dit brand.

Hvordan foregår udviklingen af dit mini brand?

Vi starter med at afklare dine behov og ønsker, så jeg kan levere et forslag, der passer til din virksomheds identitet og målgruppe. 

Herefter får du et designudkast med dine unikke brandfarver og typografi tilpasset til din virksomheds kerneværdier og udtryk. 

Til slut får du dine unikke brandfarver, typografi og en styleguide, så du nemt kan bruge visuelle dit nye udtryk i din kommunikation.

Brandpakke
Jeg trængte til at få strammet op på mit visuelle udtryk på flere platforme og få hjælp af en professionel …OG Stine er professionel!

Jeg fik hjælp til at skabe brandfarver som ikke alene er smukke, men som også kan repræsentere min virksomhed og mine værdier. Jeg er imponeret over Stines kreative evner og professionelle tilgang til arbejdet.

Stine lyttede til mine ideer, gav modspil og gode grin og var så i stand til at visualisere og indfange essensen. Hun leverede en flot, veludført og gennemarbejdet brandpakke med et produkt, som jeg kan anvende mange steder.

Jeg kan varmt anbefale Stine.
Elsebeth Sørensen
elsebeth judith design

Nye smukke brandfarver!

minibrand

Investering i dit mini brand

Pris: 2995,- 

ex moms

Det får du:

  • Farvepalette med nøjagtige farvekoder, der passer til din virksomheds identitet og målgruppe
  • Typografi, der passer til din virksomheds stil og målgruppe
  • Moodboard som kan hjælpe dig med at visualisere den ønskede stemning og følelse af dit brand
  • Styleguide, hvor det hele er samlet, så du altid har styr på dit brand

Er du klar til at tage din virksomheds branding til det næste niveau? Klik på knappen nedenfor for at booke en gratis afklaringssamtale.

Logodesign

Et logo er en af de vigtigste dele af din virksomheds brandidentitet og det er ofte det første, kunder ser, når de møder din virksomhed.

Rebranding

Rebranding kan være for dig der allerede har et eksisterende brand, men ønsker et mere skarpt og sammenhængende udtryk.

Branddesign

Branddesign er mere end et logo, det er en oplevelse. Dit branddesign skal afspejle din virksomheds værdier og tiltrække din målgruppe.