Instagram branding i en pakke

Instagram branding pakke

Unikke designs skræddersyet til dit brand

At have en stærk visuel identitet på din Instagram-profil er afgørende for at skille sig ud i mængden og tiltrække dine drømmekunder. Med min Instagram branding pakke får du netop det – et sammenhængende og professionelt udseende, der er tilpasset til dit brand.

Du får unikke designs til dit profilbillede og højdepunkter og Canva-skabeloner til dine indlæg, reels og stories. Alle designs vil være i overensstemmelse med dit brand og skabe en visuel rød tråd på din profil, så du kan skabe genkendelighed og styrke din online tilstedeværelse.

Gør det nemmere for dig selv

Instagram branding pakken gør det nemmere for dig at oprette og dele indhold på din Instagram profil. Med Canva-skabelonerne vil du kunne oprette indhold hurtigere og mere effektivt, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Så hvis du ønsker at tage dit Instagram-brand til det næste niveau og spare tid og stress ved at lave fra bunde dine egne designs, så invester i min Instagram branding pakke. Du vil modtage alt, hvad du har brug for til at skabe en professionel og sammenhængende visuel identitet på din Instagram-profil!

Jeg har fået mine helt egne designskabeloner til sociale medier, som matcher min visuelle identitet og passer godt til mig med den 'kant', de har fået.

Jeg havde en tendens til at prøve nye ting af igen og igen, når jeg lavede opslag i Canva til Instagram, Facebook og LinkedIn. Jeg synes personligt, at det gav et lidt rodet look i mit feed, men endnu værre: det tog meget tid at designe hvert opslag fra bunden - hver gang.

Jeg har fået de fineste skabeloner til flere forskellige typer opslag, stories og reels, så nu er grunddesignet altid på plads. Jeg skal bare ændre tekst og billede. Og vupti, så er mine opslag klar.

Stine var god til at lytte til, hvad jeg præcist havde brug for og ramme min stil. Og hun er kommet med fede ideer, som har været guld værd. Nu ligner mine skabelonerne ikke bare det, andre også kan vælge i Canva.

Tak for at gøre mit feed ekstra lækkert, mere strømlinet og spare mig tid i min markedsføring!

Det er bare så meget lettere!

Instagram branding pakke

Din investering

Pris: 1495,- 

ex moms

Du får 10 unikke skabeloner med designs, tilpasset til dit brand, som du kan bruge til:

  • ‘standard’ opslag
  • karrusel til salg af ydelse
  • karrusel til tips
  • til testimonials
  • til dine reels
  • til dine stories

 

Udover skabelonerne til opslag,  får du 5 designs til dine højdepunkter, så du kan give dine følgere det rigtige indtryk ligeså snart de lander på din profil.

Tag dit Instagram-brand til det næste niveau og invester i min Instagram branding pakke. Du vil modtage alt, hvad du har brug for til at opnå en professionel og sammenhængende visuel identitet på din Instagram-profil!

Logodesign

Et logo er en af de vigtigste dele af din virksomheds brandidentitet og det er ofte det første, kunder ser, når de møder din virksomhed.

Rebranding

Rebranding kan være for dig der allerede har et eksisterende brand, men ønsker et mere skarpt og sammenhængende udtryk.

Branddesign

Branddesign er mere end et logo, det er en oplevelse. Dit branddesign skal afspejle din virksomheds værdier og tiltrække din målgruppe.