Stine Engberg

Mød giraffen

Jeg er uddannet multimediedesigner og er kreativ helt ind i mine knogler. Min virksomhed har jeg haft siden 2016 og jeg arbejder hver dag med et smil på læben, og elsker samarbejdet med mine kunder og de relationer vi sammen får skabt.

For mig er der aldrig nogle grænser for hvornår en ide kan føres ud i livet – det er bare et spørgsmål om at løse hvordan det skal gøres.

Og lige præcis det der med at finde gode løsninger er noget af det jeg er bedst til.

For mig handler design om, at formidle hvem du og din virksomhed er på bedst mulig måde. Det gør jeg ved at hjælpe dig med at skabe dit visuelle univers, bygge din hjemmeside og hjælpe dig med at udfolde dit brand både på dit grafiske materiale, men også på dine sociale medier.

Jeg har taget 1000 omveje

Dengang i Ruder Konges tid, da jeg gik i 9. klasse var jeg i praktik ved Holbæk Skiltecenter. Det var jeg fordi jeg var ret kreativ og syntes, at det var fedt det der med skilte! Nu arbejder med grafik og webdesign! Det lyder ret nemt og “Vupti”… det var det overhovedet ikke!

Jeg har taget 1000 omveje, for at lande her. Jeg har arbejdet i butik, kørt post og været handicaphjælper – jeg har sågar været et smut omkring Antvorskov Kaserne. Det var 4 kolde, våde og udfordrende måneder ,som værnepligtig, jeg aldrig glemmer – på godt og ondt!

I min virksomhed har jeg også taget nogle omveje for at lande hvor jeg er i dag. Da jeg startede som selvstændig hed min virksomhed +Visuel, fordi jeg syntes, at det lød drøn smart, men så gik det op for mig, at det er mig, mine kunder køber ind på og så ændrede jeg det!

Nogle gange kan jeg godt blive lidt ærgerlig over alle mine omveje, fordi nogle af dem føles som spildt tid, men jeg vil alligevel ikke være dem foruden – jeg har lært noget af hver eneste af dem! Og der hvor jeg er i dag, ville jeg aldrig bytte for noget andet i hele den vide verden – jeg ELSKER mit arbejde – og når man har kørt post i sne til anklerne, så er lige præcis det, at elske sit arbejde, helt fantastisk!

Brand identitet | Grafisk Design & Web

Brandpakke

Brandfarver inkluderer farvekoder og skrifttyper og kan bruges til alt fra sociale medieopslag til markedsføringsmaterialer.

Rebranding

Rebranding kan være for dig der allerede har et logo, men ønsker et mere skarpt og sammenhængende udtryk.

Branddesign

Branddesign er mere end et logo, det er en oplevelse. Dit branddesign skal afspejle din virksomheds værdier og tiltrække din målgruppe.