Klippekort

Fordelene ved at bruge klippekort

En af de største fordele ved at anvende et klippekort er, at du undgår overraskelser, når fakturaen lander. Du betaler forud for et bestemt antal timer, hvilket gør det nemt at budgettere med dine behov, uden at skulle bekymre dig om, hvorvidt den næste store opgave vil sprænge budgettet. 

Endnu bedre, hvis du ikke bruger alle dine klip på én gang, forbliver de på din konto, klar til brug. Dette betyder, at du allerede har “tid i banken” til at realisere dit næste projekt uden yderligere omkostninger. Det er som at have en grafisk designer eller webudvikler på standby, uden de løbende omkostninger, der følger med at ansætte en in-house.

Tidsestimat

Før et projekt, giver jeg dig et tidsestimat, så du ved, hvilket kort du skal investere i, eller hvor mange timer der vil blive brugt på dit nuværende kort.

Vælg kort

Afhængigt af dine behov kan du vælge mellem forskellige størrelser af klippekort. Jo større klippekortet er, desto mere sparer du.

Brug dine klip

Klippekortet kan anvendes til forskellige opgaver som f.eks opsætning af nyhedsbrev, rettelser på hjemmeside og diverse grafisk arbejde.

Lille

2 timer

1490,-

Ekskl. moms

Dette klippekort er ideelt til små opgaver som f.eks mindre hjemmeside rettelser eller opdatering af visitkortdesign.

Du sparer 100,-

Mellem

4 timer

2800,-

Ekskl. moms

Brug dette klippekort til design af enkelte Canva skabeloner eller videreudvikling af din hjemmeside.

Du sparer 380,-

Stor

8 timer

5600,-

Ekskl. moms

Dette klippekort kan f.eks bruges skal have lavet nye undersider på din hjemmeside eller andet grafisk materiale

Du sparer 760,-