Instagram Kickstarter

Et online kursus designet til, at give dig værktøjerne og metoden, så du kan kickstarte din social media succes og skabe dit eget online community – én gang for alle.

Online instagram kursus

Går du ofte med tanker som:

Gør jeg det egentlig rigtigt?” eller “Overser jeg noget?” i forhold til Instagram?

Måske er du slet ikke kommet i gang endnu, men inderligt ønsker det og simpelthen bare ikke ved hvordan og hvor du skal starte. Du bruger ualmindelig meget tid på dine opslag og det dræner dig for energi og fjerner fokus fra det du er bedst til – og måske det der i sidste ende gavner din virksomhed bedst på bundlinjen?

Øhm ja du har netop beskrevet mig!

Så VÆRSGO her har du 6 moduler + en masse bonusmateriale og skabeloner der tager dig igennem alt fra opsætning af din profil og det at skabe dit brand til, at lære at lave gode og konverterende tekster og planlægge og engagere med dit content, så du en gang for alle kan kickstarte din Instagram-succes!

Vækst på sociale medier kan være en tricky business!!

Især hvis du ikke ved hvordan du skal gribe det an. Det er ok og er altså helt normalt – dog ikke så tilfredsstillende vel?

Det her online Instagram kursus er for dig der ønsker at komme godt fra start med din Instagram, men er træt af at prøve alverdens metoder uden det skaber nye følgere og kunder. Måske du er nyopstartet selvstændig og lige skal lære at finde rundt i det der med sociale medier?

På det her online Instagram kursus vil du lære:

 • at opbygge et community, som kan konvertere dine følgere ind til købende kunder ved hjælp af dit content
 • hvordan branding kan være afgørende for om dine drømmekunder stopper op ved netop dit Instagram- univers.
 • hvordan du kan være synlig online uden at det dræner dig for energi og vil lære dig at få selvtilliden til at VÆKSTE din Instagram én gang for alle
 • om planlægning og engagement, så du kan tiltrække dine drømmekunder en gang for alle

Og så får du også en masse Canva skabeloner til dine opslag og stories, så du langt om længe slipper for at skulle opfinde den dybe tallerken igen og igen!

Modul 1
Set Up For Succes

Biooptimering
Story highlights
Hashtags

Modul 2
Branding Profile

Et stærkt visuelt udtryk
Din virksomheds værdier
Din virksomhed stemme

Modul 3
Social Strategy

Identificer dine kerneværdier
Find din drømmemålgruppe
Målsætninger og KPIér

Modul 4
The Look & Feel

Lav din Persona
Saml inspiration på Pinterest
Find dine brandfarver
Brug dine brandfarver i Canva

Modul 5
Content Creation

Find dine contentpillars
Micro og macro content
Opskriften på den gode tekst

Modul 6
Planning & Reporting

Planlæg du dit content
Interaktion og engagement
Analyse og indblik
Lav et årshjul – How to

Før gik jeg altid i stå, når jeg skulle lave et opslag, fordi jeg skulle bruge tid på at finde den rigtige skabelon i Canva, som jeg syntes kunne passe til mit indhold.

Nu har jeg min egen pakke med skabeloner og jeg ved præcis hvilke farver og skrifttyper jeg skal bruge - det er så meget lettere nu, end det var før og jeg sparer virkeligt meget tid og ikke mindst energi på at lave mit indhold.

De her skabeloner er bare guld værd for mig!

Når du investerer i Instagram Kickstarter får du samtidig adgang til en masse skønne bonusser
(Værdi over 2.500 kr.)

 • Instagram Kickstarter workbook – 18 sider
 • Workbook – Sådan finder du en måneds contentidéer på under 1 time
 • Video-tutorial – Sådan mestrer du Canva
 • Video-tutorial – Sådan bruger du Instagram features
 • Kæmpe Canva skabelonpakke med 66 skabeloner til dine opslag og stories
  lige til at plukke og indsætte egne brandfarver og billeder i
 • Videoguide: Sådan redigerer du dine Canva skabeloner
 • Skabelon til Styleguide
 • Videoguide: Sådan udfylder du din styleguide
 • Guide til 10 smukke skriftsamlinger i Canva

Din investering lige nu:

Pris: 995,- 

ex moms

Carina Bisgaard

Social Media Manager og Businessmentor

Jeg lærer kvindelige iværksættere at skabe og planlægge Salgscontent til sociale medier, så de automatisk tiltrækker deres drømmekunder og sælger MEGET mere.

Da jeg startede op som selvstændig for knap 2 år siden brændte jeg desværre hurtigt ud i min egen business, fordi jeg følte verden krævede at jeg skulle være synlig hele tiden – men på den måde hvor jeg lavede opslag hist og her og hurtigt blev drænet for energi. For hey.. Jeg havde jo ikke tid til andet?

Hvad jeg i stedet har skabt mig nu som selvstændig, er en indbringende, passionsbaseret business hvor jeg planlægger og strukturerer ALT – også mit content! Det blev et farvel til overspringshandlinger og manglende idéer og et velkommen til en konkret contentplan, en månedlig oversigt og faste batching dage.

Stine Engberg

Grafisk Designer

Jeg er uddannet multimediedesigner og er kreativ helt ind i mine knogler. Min virksomhed har jeg haft siden 2016 og jeg arbejder hver dag med et smil på læben, og elsker samarbejdet med mine kunder og de relationer vi sammen får skabt.

For mig er der aldrig nogle grænser for hvornår en ide kan føres ud i livet – det er bare et spørgsmål om at løse hvordan det skal gøres.

Og lige præcis det med at finde løsninger er jeg rigtig god til.

For mig handler design om, at formidle hvem mine kunder og deres virksomhed er på bedst mulig måde. Det gør jeg ved at at skabe deres visuelle univers, bygge deres hjemmeside og udfolde deres brand både på grafisk materiale, men også på de sociale medier de bruger.