All-in Signaturpakke

Branding & webdesign

All-in Signaturpakke

Er du nystartet eller klar til at give din virksomhed en visuel overhaling? Vores samlede pakke med visuel identitet, branding billeder og hjemmeside er skræddersyet til kvindelige iværksættere, der er klar til at tage deres forretning til næste niveau.

Hvem er pakken for?

Denne pakke er til dig, som enten står i startblokkene af din iværksætterdrøm eller måske allerede har taget de første skridt, men føler, at dit brand fortjener et professionelt løft. Vi forstår vigtigheden af en stærk visuel identitet og de rette billeder, der taler dit sprog.

Forestil dig en sammenhængende og tiltalende visuel identitet, der fanger din målgruppes opmærksomhed. Et logo, der fortæller din historie, en hjemmeside, der konverterer besøgende til kunder, og billeder, der viser essensen af dig og din virksomhed. Efter vores samarbejde vil du stå tilbage med et brand, der ikke bare ses, men føles.

Grafisk designer

Stine Engberg

Jeg er grafisk designer med over 7 års erfaring inden for branding og webdesign. Min passion er at skabe unikke visuelle identiteter, der fortæller din historie. Jeg har slået mig sammen med Frederikke, som er en fantastisk fotograf, som ikke bare har et skarpt øje for detaljer, men også evnen til at fange øjeblikke, der fortæller din historie. Vores samarbejde sikrer, at du får en helstøbt pakke, hvor design og billeder går op i en højere enhed.

Branding fotograf

Frederikke Reese

Som branding fotograf var det oplagt at lave et samarbejde med Stine, fordi hun deler min passion for at skabe visuelle identiteter, der ikke bare fortæller din historie, men også resonerer med din målgruppe. Denne synergi mellem fotografi og grafisk design sikrer, at vi sammen kan tilbyde dig en pakke, hvor hvert element – fra logo til billeder – er nøje afstemt for at skabe en sammenhængende og indbydende visuel identitet for dit brand. 

All-in signaturpakke

Det får du:

Visuel identitet – Logo, farvepalette, typografi, styleguide og brandplakat.

Fotos & Video – En guide til forberedelse, 10 stk branding fotos og en branding video

Hjemmeside – Design og opsætning af forside og op til 5 undersider

Canva skabeloner – 18 tilpassede Canva skabeloner, som du kan bruge til at holde den røde tråd, fra din nye visuelle identitet, på sociale medier.

Din investering

Pris: 18.600,- 

ex moms

Mulighed for at betale i 3 rater á 6200 ex moms.

Dette inkluderer en indledende afklarende samtale, hvor vi sammen fastlægger retningen og sørger for, at alle dine ønsker og behov bliver imødekommet.

Klar til at tage skridtet? Kontakt os for en uforpligtende snak om dine drømme og hvordan vi kan hjælpe dig med at realisere dem.