2 sek...

Sanne Severinsen | Rum Til Livet
Sanne Severinsen | Rum Til Livet

Jeg har ad flere omgange benyttet Stines hjælp til at designe og opgradere min hjemmeside. Stine er hurtig, grundig og så er hun fremfor alt teknisk og æstetisk dygtig. Hun har en evne til at indfange, hvilket udtryk der passer allerbedst til min virksomhed og fører mine ideer til ændringer ud på langt smartere og smukkere vis, end jeg kunne forestille mig.

Karina Kalstad | Relasind
Karina Kalstad | Relasind

Stine har lavet min fantastiske hjemmeside. Jeg havde et par ideer til logo og tekst til siden, men Stine har formået at designe både logo og hjemmeside så den fremstår personlig og meget flottere end jeg havde drømt om. Servicen er helt i top og jeg føler mig i den grad hørt som kunde, har jeg rettelser eller nye ønsker bliver det fikset med det samme – samt oplever jeg stor tålmodighed når mine it evner ikke rækker så langt.

Jeg vil anbefale alle at få designet deres hjemmeside af Stine, hun er virkelig dygtig og kan skabe det bedste resultat

Thomas Bagger Hansen | Synergi web - og reklamebureau
Thomas Bagger Hansen | Synergi web - og reklamebureau

Stine har en professionel tilgang til de opgaver hun bliver stillet og altid positiv og glad selvom der er bump på vejen. Design og web er Stines stærke sider og hun får mine bedste anbefalinger.

Maria Christensen | Mad og kærlighed
Maria Christensen | Mad og kærlighed

Stine har de sidste 4 år hjulpet mig med at bygge min virksomhed op.
Arbejdet spænder bredt. Alt fra at skabe min visuelle identitet, lave min hjemmeside, video materiale, e-bøger og en masse andet grafisk arbejde til alle mine medier.

Hun har været min faste sparringspartner og hjulpet mig til, at holde mig indenfor de rammer som vi i fællesskab har sat. Hun er nemlig ekspert i at holde den røde tråd og holde fast i det som gavner virksomheden bedst muligt.
Stine er utrolig dedikeret til sit arbejde. Hun stopper ikke før opgaven er løst og hvis hun ikke er tilfreds med resultatet så laver hun det gerne om for, at levere et tilfredsstillende stykke arbejde.

Kasper Kaas | Waterconstruct ApS
Kasper Kaas | Waterconstruct ApS

Stine har igennem de sidste 3 år hjulpet mig i min virksomhed WaterConstruct ApS utallige gange, både med sparring om relevans af forskellige marketingskanaler, grafisk genkendelighed og helt ned i de enkelte grafiske ideer. Oftest er hendes råd blevet fulgt til punkt og prikke og aldrig uden et resultat både jeg og kunder har fundet fantastiske.

En anden, og for mig langt vigtigere, side af Stines tilgang til tingene er, at hun arbejder enormt hurtigt og målrettet. Om jeg har sendt mail kl 05 eller 23 med ønske om dette eller hint, er der aldrig langt fra ide til udførelse.
Stine arbejder fokuseret på opgaven og formår som ingen anden jeg har arbejdet sammen med, at holde 76 bolde i luften-og vigtigst: at gribe dem igen.

Rikke Klindt | Rikkeklindt.dk
Rikke Klindt | Rikkeklindt.dk

I 4 år har Stine arbejdet freelance hos mig som ansvarlig for web, grafik og SoMe. Stine har lavet mine wordpress hjemmesider, både nogle fra nye og ‘renoveret’ eksisterende, arbejdet i systemet Simplero med opsætning af kurser og salgsmateriale, arbejdet med nyhedsbreve i Mailchimp, lavet videoer, slides, instagram, facebook, podcasts, bøger, hæfter, reklamemateriale, visitkort og meget meget mere for mig. Hun er flydende i det hele.

Stines største styrker er, som jeg ser dem:
Hun er god til at lytte og forstå. Hun kan sætte sig ind i hvad det er jeg vil udtrykke, og forstår hvor vigtigt det er, at kende sin målgruppe og deres kommunikation og behov.
Stine er kreativ, og finder altid løsninger jeg ikke lige selv havde set.
Stine er en ‘den fixer jeg lige’ type, der får mange ting fra hånden.

Stine har på alle måder levet op til de forventninger jeg har haft, og jeg anbefaler hende og hendes arbejde så tit det overhovedet er muligt for mig.